Nieuw Nederland Architecten

Wij maken woondromen waar

Wij ontwerpen

U wilt een droom waarmaken: een eigen huis laten bouwen. Dan komen er gelijk heel veel vragen op u af. Waar begin u? Wat gaat het kosten en wat mag u eigenlijk bouwen. Zijn er vergunningen nodig? Hoe vindt u een aannemer en hoe lang gaat het duren?

Wij helpen bij het in kaart brengen van de bouwmogelijkheden binnen het bestemmingsplan, en daarna ook met het ontwerp en de realisatie van uw droomhuis.

Wij realiseren

Heeft u een huis gekocht dat grondig gerenoveerd en verduurzaamd moet worden? Dat is meestal een behoorlijk project, waarin veel radartjes in elkaar moeten grijpen om alles foutloos en soepel te laten verlopen. Eén aanspreekpunt is dan goud waard.

Of u nu een nieuw huis wilt bouwen of een (aangekocht) huis grondig moet renoveren of restaureren, het begint altijd met een solide plan. Van nieuwbouw tot verbouw, van schetsontwerp tot realisatie, wij nemen u alle zorgen uit handen.

De voordelen van Barentsz

  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering.
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz.
  • Binnen 365 dagen gerealiseerd
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode.
  • Geen onzekerheid over kosten en onverwachte tegenvallers.

Over Barentsz Ontdekkingshuizen

In 2015  legden we vanuit Nieuw Nederland de basis voor het concept van de Barentsz-huizen. Dit idee is geboren uit het inzicht dat we in Nederland naar een  vastgoedvoorraad moeten die geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen en zelfs energie levert. En uit de overtuiging dat dit perfect te realiseren is middels maatwerk houtskeletbouw, seriematige prefab productie en slimme oplossingen voor energie en isolatie.

Het uitgangspunt was en is om ontwerpvrijheid te behouden, lowtech te verduurzamen en vooral gebruik te maken van prefab elementen. Inmiddels staan er op steeds meer plaatsen in Nederland Barentsz Ontdekkingshuizen. Ontdek Barentsz