Nieuw Nederland ontwerpt
wij tekenen voor de toekomst

Nieuw Nederland ontwerpt

Voor particuliere opdrachtgevers 

Als u een eigen huis wilt laten bouwen, komen er gelijk veel vragen op u af. Wij helpen met het in kaart brengen van de bouwmogelijkheden en daarna ook met het ontwerp en de realisatie van uw energieneutrale droomhuis. Een huis (gekocht) dat grondig gerenoveerd en verduurzaamd moet worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Nieuw Nederland voor particuliere opdrachtgevers

Voor beleggers

Wilt u een duurzaam, kleinschalig woonproject realiseren voor de verhuur? Met Nieuw Nederland haalt u een ondernemende partner aan boord om samen waarde te creëren en duurzaam rendement te garanderen.
Nieuw Nederland voor beleggers

Voor gemeenten

Het initiatief voor de bouwopgave komt voor een groot deel terecht bij gemeenten. Met duurzame houtbouw in samenwerking met Nieuw Nederland slaat u twee vliegen in één klap. Ook als we zelf niet (mee)investeren in de aankoop van grond kunnen we helpen in de ontwikkelfase.
Nieuw Nederland voor gemeenten

Voor ontwikkelaars

Bent u op zoek naar een partij om uw duurzame bouwambities te realiseren? Op zoek naar de ideale invulling van de kavels op uw project? Nieuw Nederland denkt graag mee.
Nieuw Nederland voor ontwikkelaars

De voordelen van Barentsz

  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz
  • Binnen 365 dagen gerealiseerd
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode
  • Geen onzekerheid over kosten en geen onverwachte tegenvallers

Over Barentsz Ontdekkingshuizen

In 2015  legden we vanuit Nieuw Nederland de basis voor het concept van de Barentsz-huizen. Dit idee is geboren uit het inzicht dat we in Nederland naar een  vastgoedvoorraad moeten die geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen en zelfs energie levert. En uit de overtuiging dat dit perfect te realiseren is middels maatwerk houtskeletbouw, seriematige prefab productie en slimme oplossingen voor energie en isolatie.

Het uitgangspunt was en is om ontwerpvrijheid te behouden, lowtech te verduurzamen en vooral gebruik te maken van prefab elementen. Inmiddels staan er op steeds meer plaatsen in Nederland Barentsz Ontdekkingshuizen. Ontdek Barentsz