Nieuw Nederland ontwikkelt
wij ontwikkelen voor de toekomst

Nieuw Nederland ontwikkelt

Voor gemeenten

Nieuw Nederland maakt voor gemeenten duurzame bouwambities waar. Met projectmatige bouw van onze energieneutrale Barentsz-Ontdekkingshuizen helpen we bij het realiseren van CO2 neutrale woonwijken.
Nieuw Nederland voor gemeenten

Voor makelaars

We helpen met het aanvragen van bestemmingswijziging en vergunningen, kennen de weg in de ambtelijke wereld en spreken de taal.
Nieuw Nederland voor makelaars

Voor beleggers

Met projectmatige bouw van onze energieneutrale Barentsz Ontdekkingshuizen helpen we bij het ontwikkelen van CO2 neutrale woonprojecten. Ook als we zelf niet (mee)investeren in de grond.
Nieuw Nederland voor beleggers

Voor grondeigenaren

Als de grond al verkocht is kan Nieuw Nederland optreden als gedelegeerd projectontwikkelaar. Vooral als het gaat om (kleinschalige) duurzame  woningbouwprojecten.
Nieuw Nederland voor grondeigenaren

DE VOORDELEN VAN BARENTSZ

  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz
  • Binnen 365 dagen gerealiseerd
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode
  • Geen onzekerheid over kosten en geen onverwachte tegenvallers

OVER BARENTSZ ONTDEKKINGSHUIZEN

In 2015  legden we vanuit Nieuw Nederland de basis voor het concept van de Barentsz-huizen. Dit idee is geboren uit het inzicht dat we in Nederland naar een  vastgoedvoorraad moeten die geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen en zelfs energie levert. En uit de overtuiging dat dit perfect te realiseren is middels maatwerk houtskeletbouw, seriematige prefab productie en slimme oplossingen voor energie en isolatie.

Het uitgangspunt was en is om ontwerpvrijheid te behouden, lowtech te verduurzamen en vooral gebruik te maken van prefab elementen. Inmiddels staan er op steeds meer plaatsen in Nederland Barentsz Ontdekkingshuizen. Ontdek Barentsz