Nieuw Nederland realiseert
wij bouwen voor de toekomst

Nieuw Nederland realiseert

Voor particulieren

Een huis laten bouwen of renoveren is een behoorlijk project, waarin veel radartjes in elkaar moeten grijpen om het proces foutloos en soepel te laten verlopen. Eén aanspreekpunt is dan goud waard. Of u nu een nieuw huis wilt bouwen of een (aangekocht) huis grondig moet renoveren of restaureren, het begint altijd met een solide plan, waarin jullie wensen en mogelijkheden centraal staan.

Nieuw Nederland kan helpen in alle fasen; van vergunningen of een bestemmingswijziging tot het ontwerp en de bouw van uw droomhuis. Van nieuwbouw tot verbouw, van schetsontwerp tot realisatie; wij nemen u alle zorgen uit handen.
Nieuw Nederland architecten

Voor beleggers

Doordat we maatwerk, voor het ontwerp en de indeling combineren met een hoge mate van standaardisatie van de bouwmethode en de installatietechniek, kunnen we de bouwkosten vanaf het begin zeer goed inschatten.
Nieuw Nederland voor beleggers

Voor ontwikkelaars

Ons Barentsz-concept is vanwege de manier van prefabriceren en bouwen projectmatig bijzonder interessant. Barentsz-huizen worden op maat door ons ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek.
Nieuw Nederland voor ontwikkelaars

De voordelen van Barentsz

  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz
  • Binnen 365 dagen gerealiseerd
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode
  • Geen onzekerheid over kosten en geen onverwachte tegenvallers

Over Barentsz Ontdekkingshuizen

In 2015  legden we vanuit Nieuw Nederland de basis voor het concept van de Barentsz-huizen. Dit idee is geboren uit het inzicht dat we in Nederland naar een  vastgoedvoorraad moeten die geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen en zelfs energie levert. En uit de overtuiging dat dit perfect te realiseren is middels maatwerk houtskeletbouw, seriematige prefab productie en slimme oplossingen voor energie en isolatie.

Het uitgangspunt was en is om ontwerpvrijheid te behouden, lowtech te verduurzamen en vooral gebruik te maken van prefab elementen. Inmiddels staan er op steeds meer plaatsen in Nederland Barentsz Ontdekkingshuizen. Ontdek Barentsz