Wij investeren in een duurzame toekomst

Nieuw Nederland voor beleggers

WIJ ONTWIKKELEN

Met projectmatige bouw van onze energieneutrale Barentsz-Ontdekkingshuizen helpen we bij het ontwikkelen van CO2 neutrale woonprojecten . Ook als we zelf niet (mee)investeren in de grond kunnen we helpen in de ontwikkelfase. Van het invullen van de ruimte tot het opstellen van een visie op het te bebouwen gebied, in harmonie met de omgeving en de stedenbouwkundige en welstandseisen. Projecten verlopen sneller en zorgelozer door samen te werken met één partij die u al deze zaken uit handen neemt.

WIJ INVESTEREN

Wilt u een duurzaam, kleinschalig woonproject realiseren voor de verhuur? Nieuw Nederland kan helpen. We investeren regelmatig (mee) in de aankoop van grond en staan desgewenst naast u op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en realisatie. Met Nieuw Nederland haalt u een ondernemende partner aan boord om samen waarde te creëren en duurzaam rendement te garanderen.

DE VOORDELEN VAN NIEUW NEDERLAND

  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz
  • Binnen 365 dagen gerealiseerd
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode
  • Geen onzekerheid over kosten en onverwachte tegenvallers

WIJ ONTWERPEN EN REALISEREN

Nieuw Nederland wil met elk project Nederland een beetje mooier en duurzamer maken. Dat is onze missie. Daaraan geven we invulling met ons unieke Barentsz-bouwconcept. Robuuste, eigentijdse, houten ul-op-de-meterhuizen, prefab uit onze eigen fabriek in Letland. En dat heeft z’n voordelen.

Doordat we maatwerk, voor het ontwerp en de indeling,combineren met een hoge mate van standaardisatie van de bouwmethode en de installatietechniek, kunnen we de bouwkosten vanaf het begin goed inschatten.

Zoekt u als belegger naar een totaaloplossing voor het realiseren van duurzame woonprojecten? Zoek dan niet verder.