Wij tekenen voor een duurzame toekomst

Nieuw Nederland voor grondeigenaren

WIJ INVESTEREN

Nieuw Nederland neemt graag initiatief. We investeren dan ook regelmatig zelf (mee) in de aankoop van grond om projecten te initiëren. We helpen grondeigenaren die (een deel van) hun grond willen verkopen, van bestemmingswijziging tot bouwplan. Wij kennen de weg bij de gemeente en kunnen snel schakelen om de herontwikkeling in gang te zetten.

Hierin zijn verschillende scenario’s mogelijk. Wij kunnen optreden als adviseur maar ook participeren. Samen de schouders eronder zetten en het risico delen. Of de grond van u kopen en u alle zorgen uit handen nemen. Op welke basis we ook gaan samenwerken, het is altijd maatwerk. Speelt u met de gedachte om te stoppen met uw (boeren)bedrijf, een deel van uw land te verkopen voor herontwikkeling of wilt u de mogelijkheden van een bestemmingswijziging onderzoeken, neem dan contact op. Wij zitten vol ideeën, kennen de valkuilen en zien de kansen.

WIJ ONTWIKKELEN

Als de grond al verkocht is kan Nieuw Nederland optreden als gedelegeerd projectontwikkelaar. Ook in deze rol voelen wij ons als een vis in het water. Afhankelijk van de oppervlakte van de grond ontwikkelen wij graag (kleinschalige) woningbouwprojecten.

We ontwikkelen altijd vanuit ons gezamenlijke belang een visie op het te bebouwen gebied, in harmonie met de omgeving en de stedenbouwkundige en welstandseisen van de gemeente. We helpen met het aanvragen van bestemmingswijziging en vergunningen, kennen de weg in de ambtelijke wereld en spreken de taal van gemeenten en provincies. We combineren ontwerpen met produceren en realiseren. We hebben een eigen fabriek voor de productie van houten casco’s en een vast bouwteam voor de montage en realisatie. Dat maakt ons tot ideale partner in het ontwikkelen van kleinschalige woningbouwprojecten.

DE VOORDELEN VAN NIEUW NEDERLAND

  • Een meedenkende investeerder en/of ontwikkelaar
  • Alles onder 1 dak: van ontwikkeling tot oplevering
  • Ontwikkelen en bouwen in harmonie met de omgeving
  • We kennen de weg bij gemeente en welstand
  • Snellere doorlooptijd (binnen 365 dagen opgeleverd)

“We ontwikkelen altijd vanuit ons gezamenlijke belang een visie op het te bebouwen gebied, in harmonie met de omgeving en de stedenbouwkundige en welstandseisen van de gemeente”

BONNE DATEMA