Wij tekenen voor een duurzame toekomst

Nieuw Nederland voor makelaars

WIJ INVESTEREN

Bij Nieuw Nederland zijn we altijd op zoek naar grond voor interessante projecten om woningen te realiseren. Wij kunnen u als verkopende makelaar helpen de gemeente mee te krijgen in een bestemmingswijziging en zo waarde creëren voor uw cliënten. Bovendien zijn wij ook zelf geïnteresseerd in de aankoop van gronden voor de realisatie van onze eigen projecten.

Ook wanneer u een huis in de verkoop heeft dat gerenoveerd moet worden, kunnen we via Nieuw Nederland Architecten helpen met het inzichtelijk maken van renovatiemogelijkheden of de mogelijkheden van vervangende nieuwbouw.

 

WIJ ONTWIKKELEN

Met projectmatige bouw van onze energieneutrale Barentsz-Ontdekkingshuizen helpen we bij het ontwikkelen van CO2 neutrale woonwijken. Ook als we zelf niet (mee)investeren in de grond kunnen we helpen in de ontwikkelfase. 

Bijvoorbeeld bij het invullen van de ruimte, het opstellen van een visie op het te bebouwen gebied, in harmonie met de omgeving en de stedenbouwkundige en welstandseisen. We helpen met het aanvragen van bestemmingswijziging en vergunningen, kennen de weg in de ambtelijke wereld en spreken de taal. Projecten verlopen sneller en zorgelozer door samen te werken met één partij die u al deze zaken uit handen neemt.

 

DE VOORDELEN VAN BARENTSZ

  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz
  • Binnen 365 dagen gerealiseerd
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode
  • Geen onzekerheid over kosten en geen onverwachte tegenvallers

OVER BARENTSZ ONTDEKKINGSHUIZEN

In 2015  legden we vanuit Nieuw Nederland de basis voor het concept van de Barentsz-huizen. Dit idee is geboren uit het inzicht dat we in Nederland naar een  vastgoedvoorraad moeten die geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen en zelfs energie levert. En uit de overtuiging dat dit perfect te realiseren is middels maatwerk houtskeletbouw, seriematige prefab productie en slimme oplossingen voor energie en isolatie.

Het uitgangspunt was en is om ontwerpvrijheid te behouden, lowtech te verduurzamen en vooral gebruik te maken van prefab elementen. Inmiddels staan er op steeds meer plaatsen in Nederland Barentsz Ontdekkingshuizen. Ontdek Barentsz