Wij tekenen voor een duurzame toekomst

Nieuw Nederland voor ontwikkelaars

WIJ ONTWERPEN EN REALISEREN

Bent u op zoek naar een partij om uw duurzame bouwambities te realiseren? Op zoek naar de ideale invulling van de kavels op uw project? Nieuw Nederland denkt graag mee. Omdat we zelf ook regelmatig investeren in de aankoop en ontwikkeling van grond voor woningbouw, kennen we uw uitdagingen en spreken we uw taal. Onze ontwerpen komen altijd tot stand in nauw overleg met de ontwikkelaar en de (toekomstige) bewoners. Daarbij kennen we de weg bij gemeente en welstand. Projecten verlopen sneller en zorgelozer door samen te werken met één partij die u al deze zaken uit handen neemt.

Ons Barentsz-concept is vanwege de manier van prefabriceren en bouwen projectmatig bijzonder interessant. Barentsz-huizen worden op maat door ons ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ons vaste bouwteam monteert en bouwt de woningen af op locatie. Onze belofte is: binnen 365 vanaf de start van het ontwerp kunnen de Barentsz-Ontdekkingshuizen opgeleverd worden.

Zoekt u als ontwikkelaar naar een totaaloplossing voor het ontwerpen en realiseren van duurzame woonwijken? Zoek dan niet verder.

DE VOORDELEN VAN BARENTSZ

  • Alles in één hand; van ontwerp tot oplevering
  • Bouwen met het vaste, op elkaar ingespeelde bouwteam van Barentsz
  • Binnen 365 dagen gerealiseerd
  • Concrete, betaalbare oplossingen op basis van beproefde technologie en bewezen methode
  • Geen onzekerheid over kosten en geen onverwachte tegenvallers

Over Barentsz Ontdekkingshuizen

In 2015  legden we vanuit Nieuw Nederland de basis voor het concept van de Barentsz-huizen. Dit idee is geboren uit het inzicht dat we in Nederland naar een  vastgoedvoorraad moeten die geen gebruik meer maakt van fossiele brandstoffen en zelfs energie levert. En uit de overtuiging dat dit perfect te realiseren is middels maatwerk houtskeletbouw, seriematige prefab productie en slimme oplossingen voor energie en isolatie.

Het uitgangspunt was en is om ontwerpvrijheid te behouden, lowtech te verduurzamen en vooral gebruik te maken van prefab elementen. Inmiddels staan er op steeds meer plaatsen in Nederland Barentsz Ontdekkingshuizen. Ontdek Barentsz